• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Zidane har planen klar: Vil snyde Barça for Suárez-afløser

Foto: Getty Images

Karim Benzema fylder 33 senere på året, og i Real Madrid er cheftræner Zinedine Zidane derfor så småt begyndt at se sig omkring efter en arvtager.

Af gram

Lautaro Martinez har længe lignet en spiller, der til sommer var på vej til Barcelona, men nu skriver det argentinske medie TyC Sports, at Real Madrid har kastet sig ind i kampen om den 22-årige Inter-bomber.

Martinez kender Messi fra det argentinske landshold, og i Barcelona har man længe anset den unge angriber som en oplagt afløser for den langtidsskadede og aldrende Luis Suárez. 

Læs også: Barça-stjerne: Jeg drømmer om at spille på hold med Cristiano Ronaldo

I Real Madrid er man dog også begyndt at tænke over fremtiden, idet Karim Benzema som bekendt heller ikke bliver yngre. Franskmanden fylder 33 år senere på året, og Real Madrid er derfor klar til at betale de 860 millioner kroner, som Martinez koster.

Et eventuelt indkøb af Lautaro Martinez afhænger for Real Madrid dog af, om Luka Jovic i foråret får gang i tingene. Real Madrid vil således ikke gå efter Martinez, hvis Jovic i anden halvdel af sæsonen begynder at vise den form, han havde i sidste sæson i Frankfurt.

Var for dyr
Lautaro Martinez har i denne sæson nettet 16 gange i 28 kampe for Inter, og Real Madrid havde allerede kig på argentineren, før han skiftede til Inter.

Real Madrid overvejede også at hente argentineren i sommer, men madrilenerne vurderede på det tidspunkt, at han var for dyr, hvorfor valget i stedet faldt på Luka Jovic, som dog har skuffet slemt.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...