• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Bayer Leverkusen forbliver uden sejr efter 4. Runde

Foto: Getty Images

Der venter en formentlig tæt kamp i aften, når Bayer Leverkusen tager imod Atletico Madrid, der sagtens kan nøjes med uafgjort.

Af tipsbladet.dk

Klokken 21.00
Bayer Leverkusen - Atletico Madrid
Uafgjort
3.20 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Hjemmeholdet Bayer Leverkusen har haft det svært i denne Gruppe D, hvor de står med 0 point samt en målscorer på 1:6. De har kun scoret ét mål, det er selvom de har mødt Lokomotiv Moskva på hjemmebane, som de var store favoritter imod.

Atletico Madrid har været stærke og ligger solidt i toppen sammen med Juventus, der har lige så mange point. De viser ligeledes fin form i La Liga, hvor de er meget solide. Det er hvad vi kender dem for.

De har tabt en enkel kamp i denne sæson, og dette burde ikke blive deres andet nederlag, da de er i meget bedre form end dagens modstander. Bayer Leverkusen er dog på hjemmebane og det er en stor kamp for dem, hvor de SKAL have point.

Atletico Madrid vil formentlig være fint tilfreds med uafgjort i denne kamp, da de så kommer endnu tættere på en top 2 placering, såfremt Juventus vinder over Lokomotiv Moskva. Dagens Spilforslag går med et kryds i denne kamp til flotte odds 3,20.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...