• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: De to sjællandske klubber starter forsigtigt i pokalkampen

Foto: Getty Images / Lars Ronbog

Det ser meget tæt ud i aften, når Fremad Amager hjemme tager imod Lyngby, der er gjort til favoritter.

Af tipsbladet.dk

Klokken 20.00
Fremad Amager - Lyngby BK
Under 1.5 mål i 1. Halvleg
1.52 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

De to klubber har spillet mange tætte kampe, derfor kan der også ses værdi i 1X, men jeg har valgt at se på over/under mål-markedet. Bookmakerne tror på mange mål i denne kamp, men jeg er ikke sikker på, at det bliver så målrigt, som de gør.

Det kunne meget vel blive en stille start på kampen, grundet den store betydning af kampen her i pokalturneringen. Derudover to klubber, der ligger tæt på hinanden, hvorfor der må forventes mange tilskuere på lægterne.

Fremad Amager spillede sidste kamp med deres ”nye” træner, efter Mellberg smuttede, det gjorde de helt okay. De kom skidt fra start, hvor Kolding fik mange chancer, men fik siden justeret og kunne lige så godt have vundet kampen.

Læs også:Dagens Double: Københavner-opgør i pokalturneringen

Lyngby spiller normalt på et højere niveau i Superligaen, men de får det ikke nemt imod Fremad Amager, der er et solidt mandskab. De vil helt sikkert sætte sig på kampen, men de kan ikke bare lige spille sig igennem Fremad Amagers solide organisation.

De har først haft meget svært ved at scorer i Superligaen, når de selv har skulle skabe kampene. De er beddst på omstillinger, hvilket Fremad Amager godt ved. Dagens Spilforslag tror på en forsigtig start i denne pokalkamp, derfor: Under 1.5 mål i 1. Halvleg.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...