• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Andreas Christensen stoppede Suárez med 'legendarisk' præstation

Foto: Getty Images

Andreas Christensen får stor ros i kølvandet på Chelseas 1-0-sejr over Atlético Madrid, hvor den danske landsholdsspiller holdt Luis Suárez fra fadet.

Af gram

Der ventede tirsdag Andreas Christensen lidt af en opgave i Bucharest, da Chelsea mødte Atlético Madrid i Champions League.

Her skulle den danske landsholdsspiller således forsøge at lukke ned for spaniernes to offensive stjerner, Luis Suárez og Joao Felix. Og det lykkedes faktisk ganske glimrende, idet det spanske hold ikke kom på tavlen i opgøret, hvor Olivier Giroud blev kampens eneste målscorer. Og efter kampen har Andreas Christensen fået stor ros for sin præstation i kampen, hvor den 24-årige dansker afløste den skadede Thiago Silva i startopstillingen.

- Christensen leverede en legendarisk præstation mod Atlético Madrid, lød det således fra fansiden The Pride of London.

- Christensen leverede en man of the match-præstation mod det spanske hold. Han spillede en stor rolle i Chelseas vigtigste sejr i denne sæson, en 1-0-sejr i den første af to 1/8-finaler i Champions League.

- Azplicueta, Christensen og Rüdiger lukkede ned for utallige Atlético-pasninger, og stoppede dermed forsøgene på kontraangreb, før de blev farlige. De tre mand i bagkæden tog gode beslutninger for at lukke ned for modstanderens offensiv. Azpilicueta og Rüdiger skubbede Joao Felix og Angel Correa rundt, og gjorde livet surt for dem. Mange vil huske Rüdigers sammenstød med Suárez, men det var faktisk Christensen, der tog brodden af Suárez det meste af aftenen.

Chelseas stærkeste forsvarsspiller
Også London-avisen Evening Standard var begejstret for Andreas Christensens præstation.

- En præstation fyldt med selvtillid. Var en del af det Chelsea-forsvar, der holdt Suárez og Felix stangen i det meste af opgøret, lød det således fra Evening Standard, der gav Christenen karakteren otte. 

Hos Sports Illustrated valgte man at give Andreas Christensen karakteren 7,5.

- Chelseas stærkeste forsvarsspiller i opgøret. Danskeren var en klippe i bagkæden for Thomas Tuchels mandskab. Han lod aldrig Suárez komme frem til noget som helst, og det var en overbevisende præstation fra den 24-årige spiller, lød det således fra Sports Illustrated.

Også fra Football London var der ros til Andreas Christensen, der her fik karakteren otte.

- Håndterede Luis Suárez i første halvleg, og distribuerede bolden på fin vis. Leverede varen med nogle vigtige hovedstød, efter at Chelsea kom foran, lød det således fra Football London. 

Returkampen mellem Chelsea og Atlético Madrid spilles i London onsdag den 17. marts. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...