• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Tilfreds Sarri: Vigtigt ikke at indkassere et mål

Maurizio Sarri er glad for, at Chelsea ikke indkasserede et mål, da de mødte Dynamo Kiev i Europa League torsdag aften.

Af tipsbladet.dk

Chelsea står med det ene ben i kvartfinalerne af Europa League, efter at de torsdag aften besejrede Dynamo Kiev med 3-0 i den første af to 1/8-finaler.

Englændernes cheftræner, Maurizio Sarri, var derfor også meget tilfreds med resultatet, da Chelsea ikke indkassrede en scoring. Det fortæller han til klubbens hjemmeside. 

- Det er et godt resultat. Vi indkasserede ikke et mål, og ikke at indkassere et mål på hjemmebane er meget vigtigt i denne turnering. Vi kunne have scoret mere, især i første halvdel, fortæller Sarri.

Men Chelsea-træneren tager det dog ikke for givet, at Chelsea er videre. De skal holde koncentrationen, når returopgøret i Ukraine skal spilles. 

- Nu skal vi være forsigtige. Vi skal gå der med et meget godt niveau for anvendelse og beslutsomhed, hvis vi ønsker at kvalificere os. Hvis man indkasserer et mål, kan man få det svært mentalt. Vi er nødt til at spille med den rette koncentration i returkampen, forklarer Sarri.

Returopgøret spilles den 14. marts.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...