• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Inter har spillet smukke kampe, efter at Eriksen er kommet ind på holdet

Foto: Getty Images

Hjemmekampen mod Benevento i januar var opgøret, hvor Antonio Conte valgte at give Christian Eriksen en ny chance. Og 4-0-sejren over oprykkerne blev samtidig kampen, der indledte Inters aktuelle sejrsstime.

Af gram

Christian Eriksen startede blot inde i fire af Inters første 19 ligakampe i denne sæson, men siden 4-0-sejren over Benevento har danskeren spillet fra start i otte ud af Inters seneste 11 Serie A-kampe. 

Og det er relativt interessant, for sejren over Benevento viste sig også at blive indledningen på Inters imponerende sejrsstime, der med søndagens 1-0-sejr over Cagliari blev udvidet til 11 sejre i træk. Christian Eriksen har fået spilletid i 10 af disse 11 kampe. 

Klar Eriksen-effekt
Og ifølge den tidligere Inter-angriber Christian Vieri har Christian Eriksen da også gjort en forskel for Inter, efter at den danske landsholdsprofil i januar formåede at kæmpe sig tilbage på holdet. 

- Inter er det stærkeste hold i ligaen, og Lukaku er den stærkeste angriber i ligaen. De dominerede i anden halvleg mod Cagliari, som aldrig kom ud af deres eget felt. Inter spillede godt og dominerede. Det er god fodbold, og jeg kan godt lide Inter. De har spillet flere gode end dårlige kampe. Inter har spillet smukke kampe, efter at Eriksen er kommet ind i den anden halvdel af sæsonen, lyder det således, ifølge BoboTV, fra Vieri. 

- Selv mod Juventus spillede de godt. Inter er ved at blive bedre, og de spiller glimrende fodbold. Takket være nøglespillerne og sig selv formåede Conte at vinde mesterskabet efter halvandet år, ved at spille god fodbold. Kommer han til at sælge Eriksen?

Hylder Eriksens attitude
Også den italienske journalist, Fabrizio Biasin, der ofte har forsvaret Christian Eriksen, peger på, at Inter har fået succes efter inklusionen af danskeren.

- Eriksen var en positiv hovedperson i Inters 11. sejr i træk i ligaen. Nogle vil anklage ham for ikke at score. Men faktum er, at Inter har været flyvende, efter at Eriksen blev fast starter, lyder det således, ifølge Tuttomercatoweb, fra Biasin. 

- En anden ting, man kan vide sig sikker på, er at alle kontroverserne omkring Eriksen absolut intet har haft noget med hans attitude at gøre. Han har aldrig brokket sig det mindste. Ikke engang, da han blot fik 30 sekunder per kamp.

Inter har fået Contes filosofi ind i Eriksens hoved
Ifølge den tidligere Inter-spiller Daniele Adani er det faktisk inklusionen af Christian Eriksen, der har bragt Inter i favoritpositionen til at vinde det italienske mesterskab.

- Man har fået Inter-filosofien og Contes stil ind i Eriksen. Han spiller på den måde, som træneren kræver, men danskeren har stadig bevaret sine tekniske kvaliteter. Og det er på grund af det kompromis, at vinder Conte mesterskabet, lyder det således, ifølge BoboTV, fra Adani. 

Ifølge den tidligere Real Madrid-stjerne Antonio Cassano er der dog ingen tvivl om, at Antonio Conte vil sælge Christian Eriksen til sommer, hvis Inter-bossen får chancen. Det kan du læse mere om her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...