Video : Tipsbladet
Generelle

'Fantastisk' Andreas Christensen hyldes efter vigtig Chelsea-sejr

Andreas Christensen får stor ros for sit indhop i Chelseas 1-0-sejr over Pierre-Emile Højbjerg og Tottenham.

Andreas Christensen har tilbragt store dele af sæsonen på Chelseas bænk, men torsdag fik den danske landsholdsforsvarer chancen, da Thomas Tuchels tropper slog Tottenham med 1-0.

Thiago Silva blev således ramt af en skade i slutningen af første halvleg, og Andreas Christensen fik dermed hele 54 minutters spilletid i London-braget, hvor forsvarsspilleren altså trak sig sejrrigt ud af danskerduellen med Pierre-Emile Højbjerg. Og efter sejren har den 24-årige Chelsea-dansker fået ros for sit solide indhop.

- Kom ind i stedet for Silva og var fantastisk. Spillede klogt, var god i luftspillet og havde helt styr på sit pasningsspil, lød det således fra CBS Sports, der gav 'AC' et syv-tal.

Vandt afgørende hovedstødsdueller
London-avisen Evening Standard valgte at give Andreas Christensen et seks-tal.

- Spurs var farligere i anden halvleg, men han var solid, lød den kortfattede analyse.

Football London valgte til gengæld at belønne Chelsea-danskeren med et syv-tal.

- Blev kastet ind i midterforsvaret efter Silvas skade, men danskeren var hurtig til at tilpasse sig. Han vandt flere afgørende hovedstødsdueller og havde styr på sine afleveringer, lød dommen herfra.

Positiv udvikling for 'AC'
Det var blot anden gang siden oktober, at Andreas Christensen fik spilletid i Premier League. Den nu fyrede Frank Lampard havde således ikke den store fidus til den danske landsholdsspiller, der altså nu skal håbe på, at Thomas Tuchel vil give ham flere chancer.

Med sejren over Tottenham indtager Chelsea nu sjettepladsen i Premier League-tabellen, med fire point op til Liverpool, der sidder på fjerdepladsen. Næste udfordring er på søndag, hvor der venter en udekamp mod bundproppen Sheffield United.