• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Haaland om transferhistorie: - Jeg håber, at det blot er rygter

Foto: Getty Images

Efter halvanden sæson i Dortmund rygtes Erling Haaland nærmest dagligt væk fra Bundesliga-klubben, men nordmanden har ikke selv hørt noget fra sin agent.

Af gram

Med 41 mål viste Erling Haaland sig i sidste sæson som en af verdens farligste angribere, og den 21-årige nordmand har derfor været kædet sammen med de fleste af verdens største klubber i de seneste måneder. 

Særligt rygterne om Chelseas interesse har været vedvarende, og mandag blev Erling Haaland så spurgt om London-klubbens potentielle interesse. 

- Indtil i går havde jeg ikke talt med min agent i en måned... så jeg kunne spørge dig om det samme. Men jeg håber, at det blot er rygter. 175 millioner euro vil være mange penge for én spiller, lyder det således, ifølge Sky Sport Germany, fra Erling Haaland. 

175 millioner euro svarer til 1,3 milliarder danske kroner. Tilbage i juni reporterede den engelske avis The Telegraph, at det er den pris, som Dortmund forlanger for Erling Haaland. 

Dortmund har netop solgt Jadon Sancho til Manchester United for 635 millioner kroner, og Bundesliga-klubben mangler derfor ikke ligefrem penge i øjeblikket, hvilket næppe vil gøre Haaland-jagten nemmere for Chelsea og andre interesserede klubber. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.