• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Messis gamle venner er væk - har han fundet sin nye kompagnon nu?

Foto: Getty Images

Lionel Messi scorede to gange i 3-2-sejren over Athletic Bilbao, og argentineren ser for alvor ud til at have fået spilleglæden tilbage, lyder det nu.

Af gram

Lionel Messi har i denne sæson ikke levet helt op til sin egen geniale standard, men onsdag var argentineren i hopla, da Barcelona hentede en vigtig 3-2-sejr ude mod Athletic Bilbao. 

For blot anden gang i 2020/21-sæsonen blev Messi således dobbelt målscorer, da han i Bilbao først scorede til 2-1 i slutningen af første halvleg (efter en formidabel assist fra Pedri), for senere at øge til 3-1 i midten af anden halvleg. 

Læs også: Pochettino kaster benzin på Messi-rygterne

Går godt i spænd med Pedri
På den spanske avis Diario AS reflekterer man efter Barcelona-sejren over, at Lionel Messi stort set har mistet alle sine gamle 'venner'. 

- Xavi, Iniesta, Alves, Neymar og Suarez har alle forladt ham... han havde kun Busquets og Alba tilbage. Argentineren er nu begyndt at fungere bedre sammen med De Jong, Griezmann og Dembele. Den store kærlighedshistorie er dog med Pedri, skriver Diario AS således. 

- Messis næsten emotionelle smil efter 2-1-scoringen på San Mamés og hans kram med Pedri er billederne af Barças håb. 

Forbedret kropssprog
Messi er blevet kritiseret for at fremstå nedtrykt og uinspireret i denne sæson, og der florerer mange rygter om, at den legendariske argentiner efter denne sæson kan være på vej til eksempelvis Manchester City eller Paris Saint-Germain. Ifølge Diario AS ser tingene dog ud til at gå den rette vej for Messi, der ser ud til at have fået spilleglæden tilbage. 

- Messis kropssprog har ændret sig i de seneste måneder, især i de seneste to udekampe. Messi har været aktiv, involveret og afgørende. Det giver indtrykket af, at der er noget ved det her Barça-projekt, der overbeviser Messi. Hans udtalelser om Koeman i interviewet med Evole var et godt tegn, især fra en spiller, der sjældent roser sin træner - især ikke, når han stadig sidder på bænken, skriver Diario AS.

Uventet harmoni
Messi udtalte i interviewet, at ansættelsen af Koeman har været 'en stor succes', samt at hollænderen har 'en seriøs idé' om, hvad han vil med holdet. 

- En uventet harmoni, der har givet en indikation på argentinerens spillemæssige og mentale bedring. I øjeblikket har han besluttet sig for at se bort fra den komplicerede situation, klubben befinder sig i, for i stedet at nyde sit spil på banen, lyder det fra Diario AS. 

Folk som Xavi, Iniesta, Alves, Neymar og Suárez er altså væk, men det nye kuld i Barcelona håber på at blive Messis 'nye venner', lyder det fra avisen.

- De Jong, Griezmann, Dembele og, i højeste grad, Pedri, ønsker at blive Messis nye venner. Måske kan det endda blive Messis nye fremtid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...