• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Advarer Inter efter Eriksen-rygter: - Modstå fristelsen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen er blevet nævnt som en af de Inter-spillere, som Milano-klubben kan blive tvunget til at sælge på sommerens transfermarked. De italienske mestre er således nødt til at få nedbragt lønbudgettet.

Af gram

Christian Eriksen blev i weekenden italiensk mester, men den danske landsholdsstjernes fremtid i Inter er angiveligt ikke sikker af den grund. 

Ifølge den italienske avis Il Corriere dello Sport kan Inters økonomiske udfordringer således betyde, at klubben kan blive nødt til at sælge en profil på sommerens transfermarked. Inters kinesiske ejere venter således i øjeblikket på, at et lån på omtrent to milliarder kroner bliver sikret. Der er tale om penge, der skal betales tilbage om to-tre år, så Inter skal allerede nu begynde at tænke strategisk. 

Og ifølge Il Corriere dello Sport er Inter således 'tvunget' til at sælge en af truppens løntunge spillere, således at pengene kan blive geninvesteret i en anden spiller. Milano-klubbens ejere er således særdeles opsatte på at få nedbragt det aktuelt meget høje lønbudget. Og avisen peger altså på Christian Eriksen som det mest oplagte salgsobjekt, idet den danske landsholdsstjerne er en af de bedst betalte spillere i Serie A.

Kan blive meget bedre
Ifølge Sky Sport-journalisten Paolo Condó vil det dog nok være en alvorlig fejl af Inter, hvis de italienske mestre skiller sig af med Christian Eriksen, der siden februar har været nærmest fast inventar i Antonio Contes foretrukne startellever. Ifølge Condó har Inter således stadig ikke set det bedste af Eriksen.

- Vi har set ham på 50 procent, ikke mere. Og det betyder, at dette er et af de områder, hvor Inter kan styrke sig, uden at skulle bruge penge til sommer. Som bekendt bliver det ikke nemt at handle til sommer. Det vil måske være fristende at få en transfersum ind (ved at sælge Eriksen, red.). At modstå fristelsen kan dog vise sig som det smarteste træk, lyder det således fra Condó.

Også hollænderen Stefan de Vrij har været nævnt som en anden Inter-profil, der kan ende med at blive solgt til sommer

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...