• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Bayern-boss bekræfter: Profil forlader klubben denne sommer

Foto: Getty Images

Karl-Heinz Rummenigge erkender nu, at Thiago Alcantara er opsat på at forlade Bayern München denne sommer.

Af gram

Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, har nu bekræftet, at midtbanespilleren Thiago Alcantara forlader de tyske mestre denne sommer. 

Den spanske stjerne forhandlede med den tyske klubs sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, om en ny aftale, men endte altså med at ombestemme sig. 

Læs også: Bayern-boss åbner for salg af stjerne: Vi forhandler gerne med Liverpool

- Samtalerne mellem Hasan og ham var faktisk ganske produktive. Og på et tidspunkt så det faktisk ud til, at vi var tæt på en aftale. Men så informerede Thiago Hasan om, at han ønskede at prøve noget nyt. Så det er sådan, det forholder sig, lyder det ifølge Sky Sport fra Rummenigge.

- Det er vi nødt til at acceptere. Vi har en kontrakt, der stadig løber et år endnu. Og hvis han når til enighed med en anden klub, så skal den klub betale et vist beløb. Jeg ønsker ikke at begynde at udtale mig offentligt om, hvilket beløb vi har i tankerne. 

- Vi vil se på det, men som jeg tidligere har sagt, så kommer vi ikke til at holde et sommerudsalg. Jeg er på ingen måde vred. Jeg kan godt lide ham. Jeg synes, at han er en glimrende fodboldspiller. Og han har også en god personlighed. 

- Og man må heller ikke glemme, at han som 29-årig nu er et sted, hvor han, hvis han ønsker at prøve noget nyt, skal gøre det nu. For når du er i trediverne, så bliver det sværere at skifte. 

Thiago Alcantara har spillet i Bayern München siden 2013, hvor tyskerne hentede den spanske landsholdsspiller i Barcelona. Thiago Alcantara har i den seneste tid særligt været rygtet til Liverpool.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...