• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eks-Chelsea-boss vil hente spansk stjernekeeper til Serie A

Foto: Getty Images

Maurizio Sarri ser ud til at blive Romas næste cheftræner, og den tidligere Chelsea-boss vil angiveligt hente Kepa Arrizabalaga med til den italienske hovedstad.

Af gram

(Opdatering klokken 15.26: Roma har netop meddelt, at José Mourinho bliver klubbens næste cheftræner).

Der er lagt op til forandring i Roma til sommer, efter at hovedstadsklubben tirsdag meddelte, at cheftræner Paulo Fonseca er færdig efter denne sæson. 

Og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport ser det ud til, at Fonseca skal afløses af den tidligere Chelsea- og Juventus-boss Maurizio Sarri, der sidste sommer blev fyret i Torino-klubben. 

Vil hente målmand i sin gamle klub
Roma ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Serie A-tabellen, og det siger således lidt sig selv, at Rom-klubben har brug for forstærkninger, hvis man skal komme nærmere toppen af tabellen i næste sæson. 

Og ifølge La Gazzetta dello Sport er Maurizio Sarri særligt opsat på at få hentet en ny målmand til Roma. Italieneren har angiveligt et godt øje til Chelseas Kepa Arrizabalaga, der er endt på bænken på Stamford Bridge. 

Den i dag 26-årige Kepa Arrizabalaga er verdenshistoriens dyreste målmand, efter at Chelsea i 2018 hentede spanieren for knap 600 millioner kroner i Athletic Bilbao. Siden oktober har Kepa Arrizabalaga dog blot fået to Premier League-kampe for Chelsea, idet Édouard Mendy er Thomas Tuchels førstevalg.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...