• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har skaffet milliardbeløb til Barça: Vil hente tre stjerner til klubben

Foto: Getty Images

Toni Freixa, der stiller op til det kommende præsidentvalg i Barcelona, siger nu, at han har skaffet næsten to milliarder til at hente spillere for.

Af gram

Barcelona er ramt af voldsomme økonomiske problemer, men en af de tre kandidater til det kommende præsidentvalg har nu smidt lidt af en bombe i valgkampen.

Overfor radiostationen RAC1 har Toni Freixa således meddelt, at han har skaffet over 1,8 milliarder kroner fra en investor. Pengene skal blandt andet bruges på tre stjernespillere, der skal hentes forud for 2021/22-sæsonen.

- Vi har arbejdet på det i lang tid, og vi kan nu meddele, at vi er nået til enighed med en investor, der er klar til at bidrage med 250 millioner euro (1,85 milliarder kroner, red.), lyder det således fra Freixa.

- Disse midler vil forbedre den økonomisk situation, så vi kan tage bedre sportslige beslutninger. Og i 2021/22-sæsonen vil vi hente tre stjerner. To angribere og en forsvarer. 

Vil ikke afvise indkøb af Mbappé eller Haaland
I interviewet blev Freixa spurgt, om Kylian Mbappé og Erling Haaland er blandt de navne, som han overvejer at gå efter.

- Vi har et princip om, at vi aldrig taler om spillere, før vi præsenterer dem. Det er en dårlig tilgang, for det hjælper kun den sælgende klub, som kan stå bedre i forhandlingerne. Men det er absolut en mulighed (at hente Mbappé eller Haaland, red.). Det er det, som Barça er nødt til: Hente afgørende spillere.

Præsidentvalget i Barcelona forventes at finde sted den 7. marts.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...