• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Ikke kun Mbappé: Real jagter gratis Chelsea-profil

Foto: Getty Images

Ifølge de spanske aviser Marca og AS er Chelsea-profilen Antonio Rüdiger en spiller, som Real Madrid vil forsøge at sikre sig til sommer.

Af gram

Real Madrid forventes at hente Kylian Mbappé på en fri transfer til sommer, men franskmanden er tilsyneladende ikke den eneste gratis stjerne, som madrilenerne drømmer om.

Således skriver den spanske avis Marca, at Chelsea-profilen Antonio Rüdiger er en spiller, hvis navn står meget højt på Real Madrids indkøbsliste. Også AS har Rüdiger på forsiden torsdag, sammen med Milan-stjernen Franck Kessié. Ifølge AS er både Barcelona og Real Madrid interesserede i de to stjerner, der begge kan hentes gratis til sommer. 

Stor forvandling
Antonio Rüdiger har i det seneste års tid udviklet sig til at være en nøglespiller i Chelsea, efter at tyskeren for et års tid siden var desperat for at komme væk, da Frank Lampard ikke havde fidus til ham. Under Thomas Tuchel er Rüdiger dog blomstret op, og den tidligere Roma-spiller er på det seneste også blevet kædet sammen med Bayern München.

Real Madrid døjer stadig med de økonomiske konsekvenser af coronapandemien, og madrilenerne hentede i sommer David Alaba på en fri transfer. Og meget tyder altså på, at Real Madrid vælger samme tilgang til sommer, hvor også Paul Pogba har været nævnt som en mulighed

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.