• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Medie: Denne træner er Uniteds førsteprioritet

Foto: Getty Images

Det er angiveligt ikke Antonio Conte, der er Manchester United-ledelsens førsteprioritet til at afløse Ole Gunnar Solskjær.

Af gram

Antonio Conte har i de seneste dage været rygtet kraftigt til Manchester United, men italieneren er angiveligt ikke de røde djævles førsteprioritet til at afløse Ole Gunnar Solskjær. 

Manchester Evening News reporterede tirsdag, at flere topfolk i Manchester United-ledelsen ikke har fidus til Antonio Conte, fordi italieneren ikke praktiserer den offensive stil, som klubben identificerer sig med. Samtidig vil Conte kræve fuld kontrol over transfers.

Og ifølge avisen Daily Star er det da heller ikke Antonio Conte, der er Manchester United-ledelsens foretrukne valg. Det er i stedet en mand, der forlod Premier League for knap to år siden. 

Beundret af Ferguson
Således skriver Daily Star, at Manchester Uniteds førstevalg til cheftrænerjobbet er den tidligere Tottenham-boss Mauricio Pochettino, der nu er i Paris Saint-Germain. 

- Mauricio Pochettino er Manchester Uniteds førstevalg, og han er stadig beundret af Sir Alex Ferguson, lyder det således fra Daily Star. 

Solskjær kan fortsætte lidt endnu
Ole Gunnar Solskjær har fremstået som en færdig mand efter søndagens 5-0-nederlag til Liverpool, men nordmanden ser ud til at stå på sidelinien, når Manchester United lørdag møder Tottenham på udebane. 

- Ledelsen ønsker mere tid til at planlægge deres ansættelse, og Solskjær kan blive kastet en livline indtil den næste landskampspause. Ventetiden vil også United en chance til at undersøge muligheden for at hente Pochettino, der fortsat er deres førstevalg, og samtidig har en stor stjerne hos Sir Alex Ferguson, lyder det således fra Daily Star. 

Ifølge Daily Star var Manchester Uniteds oprindelige plan egentlig at have Ole Gunnar Solskjær som en midlertidig cheftræner efter José Mourinhos fyring, indtil man kunne sikre sig Mauricio Pochettino. Nordmanden endte dog med at få en permanent kontrakt i stedet. 

Sir Alex Ferguson, der tirsdag besøgte Manchester Uniteds træningsanlæg, har stadig en vis indflydelse i klubben, og skotten ser altså angiveligt Pochettino som en træner, der praktiserer den spillestil, som Manchester United skal være kendt for. Ferguson og Pochettino spiste angiveligt middag sammen, da argentineren var i Southampton. 

Tilbage i maj reporterede flere fremtrædende medier, at Pochettino ønskede at forlade Paris Saint-Germain, så noget tyder på, at argentineren godt kan lokkes væk fra den franske storklub. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.