• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Østrigsk stjerne tæt på engelsk topklub: Bayern vil ikke betale voldsom løn

Foto: Getty Images

Bayern München-stjernen David Alaba forlader muligvis den tyske storklub til sommer. Parterne kan således ikke blive enige om en ny kontrakt. Manchester City lurer i kulissen.

Af gram

David Alaba har kontraktudløb i Bayern München til næste sommer, og forsvarsspillerens forhandlinger med den sydtyske storklub er nu brudt sammen, på grund af uenighed om lønnen. Det skriver det tyske medie SPORT BILD.

Det forlyder således, at Alabas agent har afholdt et møde med Bayern München-sportsdirektør Hasan Salihamidzic, hvor parterne altså ikke kunne blive enige om Alabas lønniveau.

Læs også: Årsagen til Guardiolas exit: Bayern ville ikke hente disse syv stjerner

Fast mand i midterforsvaret
Bortset fra en udlejning til Hoffenheim i 2011 har David Alaba spillet hele sin karriere i Bayern München. Men tiden på Allianz Arena kan nu nærme sig enden, idet Bayern München ikke vil tilbyde den østrigske landsholdsprofil en løn på omtrent 150 millioner kroner om året. 

Ifølge den engelske avis Daily Mail holder man både i Manchester City og PSG skarpt øje med situationen. Den 28-årige David Alaba er kendt for at være en alsidig spiller, der kan bruges som både midterforsvarer, back og midtbanespiller. I den forgangne sæson var Alaba fast starter i Bayern Münchens midterforsvar.

Pep Guardiola har tidligere arbejdet sammen med David Alaba i Bayern München, og det er absolut ingen hemmelighed, at den spanske stjernetræner jagter en profileret forsvarsspiller denne sommer. 

Vil hellere sælge
Meget tyder således på, at David Alaba kan ende med at blive solgt denne sommer. Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge slog for nyligt fast, at man vil sælge midtbanespilleren Thiago Alcantara denne sommer, frem for at lade spanieren skifte kvit og frit næste sommer. 

Det er derfor en nærliggende tanke, at Bayern München vil tænke i de samme baner, hvis man ikke formår at nå til enighed med Alaba. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...