• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Real Madrid vil tilbyde Pirlos favorit i bytte for Juventus-profil

Foto: Getty Images

Real Madrid jagter angiveligt stadig Paulo Dybala, og madrilenerne er klar til at sende både Isco og Vinicius til Juventus.

Af gram

Paulo Dybala har angiveligt været utilfreds med sin manglende spilletid i Juventus, og nu forlyder det, at argentineren kan være på vej væk fra Torino-klubben. 

Således skriver den spanske avis Diario AS, at Real Madrid ønsker at foreslå Juventus en byttehandel, hvor madrilenerne vil tilbyde to interessante navne til den italienske storklub. 

Læs også: Benzemas bagtalelse af Vinicius fylder forsiderne i Spanien

Pirlo beundrer Isco
Diario AS skriver således, at Real Madrid er klar til at sende både Vinicius og Isco til Juventus, i bytte for den 26-årige Paulo Dybala. Dybala og Juventus-ledelsen forhandler i øjeblikket om en kontraktforlængelse, idet argentinerens nuværende kontrakt udløber i 2022. 

Zinedine Zidane har lige rigeligt med spillere i sin trup, og franskmanden er angiveligt klar til at afgive både Vinicius og Isco, hvis han kan få fingrene i Dybala. 

Det er ingen hemmelighed, at Isco er utilfreds med sin meget begrænsede spilletid under Zidane, og samtidig har Juventus-cheftræner Andrea Pirlo tidligere udtalt, at Torino-klubben 'har brug for en spiller som Isco'.

Vinicius har fået mere spilletid under Zidane, men brasilianeren har stadig store udfald i sit spil, hvilket i tirsdagens Champions League-kamp mod Mönchengladbach drev holdkammeraten Karim Benzema til vanvid

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...