• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Retur til England: Inter vil bytte Eriksen for schweizisk stjerne

Foto: Getty Images

Inter er angiveligt klar til at tilbyde Christian Eriksen i bytte for Arsenals Granit Xhaka.

Af gram

I Inter er man opsatte på at komme af med Christian Eriksen, der hæver en voldsom hyre, selvom han ikke er i stand til at spille sig på holdet. 

Eriksen har i den seneste tid været rygtet til blandt andet AC Milan, mens danskeren også er blevet opfordret til at tage til Arsenal

Læs også: Forstår godt Inter: De sælger Eriksen, hvis han fortsætter sådan her

Kan ryge tilbage til London
Og noget tyder på, at den tidligere Tottenham-stjerne rent faktisk kan ende hos de bitre rivaler fra Arsenal. Således skriver den italienske avis Corriere dello Sport, at Inter er klar til at tilbyde Eriksen i bytte for Arsenals schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka. 

Inter-cheftræner Antonio Conte har længe jagtet en defensiv oprydder, og den tidligere Chelsea-boss har længe haft et godt øje til N'Golo Kanté fra sin gamle klub. I sommer tilbød Inter endda Eriksen til Chelsea, i bytte for Kanté. Det forslag blev dog skudt ned af Chelsea. 

Og ifølge Corriere dello Sport har Inter nu derfor i stedet rettet blikket mod Granit Xhaka, der tidligere har været rygtet væk fra Arsenal, efter et sammenstød med London-klubbens fans. 

Den besynderlige sag om Doktor Eriksen
Corriere dello Sport sammenligner, ligesom La Gazzetta dello Sport, Christian Eriksen med den litterære karakter Doktor Jekyll fra den berømte bog af Robert Louis Stevenson. I denne bog har hovedpersonen to helt forskellige personligheder, Doktor Jekyll og Mr. Hyde, der skiftes til at komme op til overfladen. Sammenligningen er et resultat af Christian Eriksens mange mål for det danske landshold i disse måneder. 

- Den besynderlige sag om Doktor Eriksen og Mester Christian er egentlig ikke så besynderlig, skriver Corriere dello Sport om Eriksen, og avisen italesætter dermed Eriksens meget forskellige præstationer for Danmark og for Inter, hvor Antonio Conte ikke har fidus til den danske stjerne.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...