• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Så meget betaler Inter for Eriksen

Foto: Getty Images

Tottenham var ikke indstillet på at sænke prisen på Christian Eriksen på noget tidspunkt, og derfor er Inter angiveligt endt med at betale 150 millioner kroner for danskeren, der ellers ville kunne hentes gratis til sommer.

Af gram

Sidste onsdags 2-1-sejr over Norwich blev Christian Eriksens sidste kamp i Tottenham-trøjen.

Danskeren landede mandag morgen i lufthavnen i Milano, hvor han straks blev omringet af journalister, fotografer og fans. 

Læs også: Kaotiske scener i lufthavnen: Se Eriksen ankomme til Milano

Irriteret Mourinho
Igennem det meste af transfervinduet har det stået meget klart, at danskeren ville ende i Inter. Alligevel har skiftet trukket ud, hvilket blandt andet har irriteret José Mourinho grusomt. 

Ved ankomsten til Milano blev Eriksen spurgt, om han var glad for at være i Milano, hvortil danskeren svarede 'selvfølgelig.'

Ingen rabat fra Levy
Tottenham og Inter har forhandlet om Eriksen i ugevis, men skiftet har trukket i langdrag, fordi begge klubber håbede på at sikre sig lidt ekstra millioner. I sidste ende var det tilsyneladende Inter, der gav sig.

Milano-klubben skal således slippe 150 millioner kroner for Christian Eriksen, der ellers ville kunne hentes kvit og frit til sommer. Det skriver Football Italia og Sky Sports blandt andre. Ifølge sidstnævnte står danskeren til at tjene op imod 2,8 millioner kroner om ugen i Inter.

Inter-boss Giuseppe Marotta håbede på at bringe prisen væsentligt lavere ned, men Tottenham-boss Daniel Levy nægtede altså at ændre på Eriksens pris på noget som helst tidspunkt. 

Christian Eriksen bliver Inters tredje forstærkning i dette transfervindue. Italienerne har også hentet Ashley Young i Manchester United, samt lejet Victor Moses i Chelsea.

Kan få debut mod Udinese
Inter ligger i skrivende stund på andenpladsen, tre point efter Juventus, der søndag tabte til Napoli.

Christian Eriksen kan potentielt debutere for Inter i søndagens udekamp mod Jens Stryger Larsen og Udinese.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...