• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

United har fire kandidater til midlertidig rolle

Foto: Getty Images

Manchester United er på udkig efter en midlertidig cheftræner, og de røde djævle har angiveligt fire navne på blokken i skrivende stund.

Af gram

Efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær udsendte Manchester United søndag en pressemeddelelse, hvor klubben oplyste, at planen nu er at finde en midlertidig cheftræner, der kan køre sæsonen færdig.

Planen er herefter at ansætte en permanent cheftræner til sommer. Ifølge flere fremtrædende medier er Mauricio Pochettino åben for at rykke til Old Trafford efter denne sæson. 

Michael Carrick, der var assistent for Solskjær, skal være cheftræner i de kommende kampe, og ifølge The Telegraph håber Manchester United, at Carrick kan sikre ledelsen lidt tid, så man kan tage det rette valg. 

Fire kandidater til den midlertidige rolle
The Telegraph peger på, at Erik ten Hag, Brendan Rodgers og Zinedine Zidane er andre navne, der i den seneste tid er blevet kædet sammen med Manchester United-jobbet. I første omgang skal der dog altså findes en midlertidig cheftræner, der kan køre sæsonen færdig. 

Og ifølge The Telegraph har kilder i Manchester United oplyst, at processen med at finde en midlertidig cheftræner først blev indledt i timerne efter Solskjærs fyring. Ifølge The Telegraph er listen over mulige kandidater ikke specielt lang. 

Der er den tidligere Paris Saint-Germain-boss Laurent Blanc, der også har været fransk landstræner, og som spillede i Manchester United fra 2001 til 2003. 

Og der er den tidligere Leipzig- og Schalke 04-boss Ralg Rangnick, Sporting CP-cheftræneren Rúben Amorim og Sevillas Julen Lopetegui, der tidligere har stået i spidsen for Real Madrid og det spanske landshold. 

Wayne Rooney har angiveligt sagt nej tak til at blive midlertidig Manchester United-cheftræner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.