• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bale stikker til Mourinho efter fyring

Foto: Getty Images

Gareth Bale kom på tavlen i Tottenhams første kamp efter José Mourinhos exit, og waliseren glæder sig til endelig at kunne spille mere offensivt, nu hvor portugiseren er fortid i London-klubben.

Af gram

José Mourinho blev mandag fyret i Tottenham, og det var næppe en nyhed, der har kostet Gareth Bale søvnløse nætter. 

Portugiseren har i løbet af sæsonen således flere gange været ude med riven efter waliseren, der onsdag leverede et flot mål i Tottenhams 2-1-sejr over Southampton. Og efter slutfløjtet i onsdagens sejr blev Gareth Bale så spurgt, hvordan Tottenham skal forbedre sig efter Mourinho-æraen.

- Måske skal vi bare lidt mere frem over stepperne. Vi vil gerne angribe. Vi er en stor klub, vi vil gerne angribe. Og det gjorde vi i dag, lød det således, ifølge Sky Sports, fra Gareth Bale. 

I slutningen af februar reporterede The Athletic, at Tottenham-truppen i tiltagende grad var ved at blive trætte af José Mourinhos defensive tilgang, som mest gik ud på at indrette sig efter modstanderens spillestil.

Ros til midlertidig chef
Det var den 29-årige Ryan Mason, der var cheftræner for Tottenham i onsdagens 2-1-sejr over Southampton. Og efter sejren fik Mason ros af Gareth Bale, der var imponeret af den unge cheftræners peptalk i pausen.

- Vi havde en god snak i pausen, hvor vi diskuterede et par ting, der kunne blive forbedret en smule. Det formåede vi i anden halvleg. Vi kontrollerede kampen i anden halvleg, og vi fortjente sejren, lød det således fra den tidligere Real Madrid-stjerne. 

Gareth Bale har i denne sæson scoret 11 mål i 28 kampe for Tottenham. I Premier League har waliseren leveret seks mål i 15 kampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...