• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ekspert: Eriksen skal tage væk fra Inter, hvis det er så håbløst, som det ser ud

Foto: Getty Images

Ifølge den danske landsholdslegende Per Frimann bør Christian Eriksen forlade Inter, hvis Antonio Conte ikke tror på ham.

Af gram

Christian Eriksen sluttede sidste sæson i Inter på bænken, og meget tyder på, at Milano-klubbens cheftræner, Antonio Conte, ikke har den store fidus til danskeren.

I de seneste uger har der således været historier om, at Inter har forsøgt at tilbyde Eriksen til klubber i både England og Spanien.

Læs også: Inter tilbyder bænket Eriksen til spansk storklub som del af byttehandel

En uholdbar situation
Og i Viaplay-programmet 'Ren Fodboldsnak' opfordrede den danske landsholdslegende Per Frimann da også Christian Eriksen til at søge væk fra Inter, hvis situationen virkelig er så skidt, som den ser ud til at være.

Programmets vært, Peter Grønborg, spurgte således Per Frimann om, hvad Eriksen bør gøre.

- Det er jo klart, at det er uholdbart, at den suverænt bedste danske fodboldspiller... Tottenhams måske bedste spiller, sammen med Harry Kane, i de seneste sæsoner, hvor Tottenham har haft en vis succes... at han bliver skiftet ind midt i anden halvleg, hvis han er heldig. Ellers får han de sidste 10 minutter. Den situation kan Christian Eriksen selvfølgelig ikke leve med i ret lang tid? lød spørgsmålet fra Grønborg således.

Og Per Frimann kunne kun give Peter Grønborg ret i, at Eriksen ikke kan leve med den nuværende situation.

- Nej, det kan han ikke. Han skal have en form for garanti for, at Conte tror på ham. For ellers giver det simpelthen ikke nogen mening. Det er benhårdt, det her. For selvom de tjener mange penge, de her fodboldspillere, så er det meget stressende og svært at være et sted et halvt år, og så sige til familien: 'Nå, vi bryder lortet op igen. Og så rejser vi et eller andet sted hen.' Hvor han jo heller ikke kan være helt sikker på, at det bliver en succes. For det ved man jo ikke som fodboldspiller. Så det er virkelig en tough decision for ham, det her. Men jeg vil sige, at han skal gøre det, hvis det er så håbløst med Conte, som det ser ud til at være.

Per Frimann slog samtidig fast, at Christian Eriksen selvfølgelig bør blive i Inter, hvis Conte forsikrer ham, at han har en vigtig rolle på holdet. 

I videoafspilleren ovenfor kan du se hele klippet, hvor Per Frimann, Peter Grønborg og Niels Christian Frederiksen diskuterer Christian Eriksens situation.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...