• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

PSG-spiller idømt voldsom karantæne efter masseslagsmål

Foto: Getty Images

PSG-backen Layvin Kurzawa er blevet idømt seks spilledages karantæne.

Af gram

Søndagens Ligue 1-opgør mellem Paris Saint-Germain og Marseille endte med, at kampens dommer uddelte hele fem røde kort i tillægstiden. 

Efterfølgende har der været anklager om både racisme og homofobi fra de to klubber. 

Læs også: Neymar straffes for slag i baghovedet

Ude indtil november
Og efter nogle dages betænkningstid har det franske fodboldforbund så udmålt længden på karantænerne til de fem spillere, der blev smidt ud i den skandaløse kamp. 

Mens Neymar slipper med to spilledages karantæne for sit dask i baghovedet på en modspiller, så kan brasilianerens holdkammerat, Layvin Kurzawa, se frem til en længere pause. Franskmanden er således blevet idømt hele seks spilledages karantæne for at have sparket en modspiller. Det skriver Goal. Dermed kommer Kurzawa ikke i aktion i Ligue 1 i før til november. 

PSG-midtbanespilleren Leandro Paredes blev også idømt to spilledages karantæne, mens Marseille-backen Jordan Amavi har fået tre spilledages karantæne. Marseilles Dario Benedetto er sluppet med en enkelt spilledags karantæne.

Det franske fodboldforbund vil også undersøge Neymars racisme-anklager mod Alvaro Gonzalez, samt Marseilles anklager mod Angel Di Maria, som er mistænkt for at have spyttet på en modstander. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...