• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Eks-Chelsea-boss kan afløse fyringstruet Mourinho

Foto: Getty Images

Maurizio Sarri sættes i øjeblikket i forbindelse med klubber som Napoli og Roma, men den tidligere Chelsea-boss er angiveligt også et emne i Tottenham.

Af gram

Maurizio Sarri rykkede i 2018 fra Napoli til Chelsea, men det blev blot til en enkelt sæson i Premier League for italieneren, der i 2019 tog til Juventus. 

Ifølge det italienske medie Rai Sport er der dog nu en mulighed for, at Maurizio Sarri kan være på vej tilbage til engelsk fodbold. 

Kan rykke tilbage til London
Sarri, der sidste sommer blev fyret efter at sikret Juventus mesterskabet, er således angiveligt et emne i Tottenham, hvor José Mourinho meget vel kan være tæt på en fyring. 

Tottenham tabte søndag med 3-1 til Manchester United, og London-klubben ligger aktuelt på syvendepladsen i Premier League. The Athletic reporterede i sidste uge, at Harry Kane ønsker at forlade Tottenham, hvis klubben ikke formår at kvalificere sig til Champions League.

Napoli vurderes til at være den foretrukne destination for Maurizio Sarri, der har afvist klubber som Fiorentina, Marseille og Fenerbahce. Ifølge SportItalia er Sarri dog også i dialog med Roma, der formentlig også skal have en ny cheftræner til sommer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...