• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Evigt ung: Buffon meldes på vej til storklub efter Juventus-exit

Foto: Getty Images

Gianluigi Buffon takker af i Juventus til sommer, men nu forlyder det, at den italienske målmandslegende kan være på vej til Barcelona.

Af gram

Gianluigi Buffon meldte tirsdag ud, at han forlader Juventus efter denne sæson, men den 43-årige legende har endnu ikke besluttet sig for, om han fortsætter karrieren. 

Og ifølge det franske medie Foot Mercato har Buffon et ganske attraktivt tilbud på hånden, hvis den italienske veteran vælger at tage en sæson mere. 

Tiltænkt reserverolle
Foot Mercato skriver således, at Barcelona har taget kontakt til Gianluigi Buffon, for at lokke italieneren til Camp Nou til sommer. 

Den catalanske storklub er i økonomiske problemer, og derfor bliver der næppe råd til store indkøb til sommer. Gianluigi Buffon kan dog hentes på en fri transfer, og ifølge Foot Mercato har Barcelona-præsident Joan Laporta altså kontaktet Buffon, der er tiltænkt en rolle som reserve for Marc-André ter Stegen. 

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er Gianluigi Buffon 'skuffet' over Andrea Pirlo i denne sæson, hvor Juventus-bossen blot har ladet Buffon spille 12 kampe for Juventus.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...