• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Forhandlinger i gang: Storklub vil hente tre Chelsea-spillere

Foto: Getty Images

Chelsea skal have solgt ud af overflødige spillere denne sommer, og London-klubben kan muligvis sende hele tre spillere til Milan.

Af gram

Chelsea har en lang række spillere, som skal afskibes til sommer, og i den operation har Milan nu vist sig som særdeles behjælpelige.

Således skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at Milan og Chelsea forhandler om tre spillere, der kan tage skiftet fra Stamford Bridge til San Siro. 

Vil beholde Tomori
Fikayo Tomori har været udlejet fra Chelsea til Milan i foråret, hvor den engelske midterforsvarer har imponeret ved siden af Simon Kjær. Milan ønsker derfor at hente Tomori permanent, og derudover ønsker den italienske storklub også at få fingrene i Olivier Giroud. 

Chelsea aktiverede for nyligt en automatisk forlængelse af Girouds kontrakt, men det gjorde man sandsynligvis for at sikre, at Milan ikke får franskmanden gratis, men i stedet skal betale en mindre transfersum. 

Marokkaner i overskud
Udover Tomori og Giroud er Milan også interesseret i den tidligere Ajax-stjerne Hakim Ziyech, der har haft en svær debutsæson i Chelsea. 

Den 28-årige Ziyech har fået minutter under Thomas Tuchel, men tyskeren har ikke spillet med marokkaneren fra start i Chelseas vigtigste kampe. Milan skal muligvis kæmpe med Napoli om Ziyech, lyder det fra La Gazzetta dello Sport. 

Chelsea arbejder på at få solgt en lang række spillere, da klubben pønser på at afgive et megabud på Erling Haaland

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...