• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bale sender ny stikpille til Mourinho efter hattrick

Foto: Getty Images

Gareth Bale har scoret fire kasser i Tottenhams to Premier League-kampe efter José Mourinhos fyring. Og efter søndagens 4-0-sejr over Sheffield United kunne waliseren ikke holde sig fra at stikke lidt til sin tidligere chef.

Af gram

José Mourinho og Gareth Bale kom aldrig rigtigt overens i Tottenham, og efter søndagens 4-0-afklapsning kom waliseren så igen med en slet skjult kritik af den defensivt orienterede portugiser, der blev fyret for to uger siden. 

Bale leverede et hattrick i søndagens 4-0-sejr, og waliseren har dermed scoret fire kasser i Tottenhams to ligakampe efter Mourinhos exit. Og efter søndagens hattrick blev Bale så spurgt, hvordan det er at spille under Mourinhos afløser, Ryan Mason. 

- Det er klart, at vi kommer mere frem over stepperne. Vi er tættere på målet, og så er det muligt at score mere. Vi spiller fodbold på Tottenham-måden nu, lød det således, ifølge Sky Sports, fra Gareth Bale. 

Havde brug for mere spilletid
Gareth Bale fik stort set ingen spilletid i Premier League indtil februar, men den 31-årige waliser er nu startet inde i Ryan Masons to første kampe som midlertidig Spurs-boss. Og efter Sheffield United-kampen blev Bale så spurgt, hvordan kroppen havde det efter 75 minutter på banen.

- Jeg har det godt. Som jeg har sagt tidligere, så havde jeg bare brug for at spille kampe. Jeg havde brug for at få en række kampe i benene, og den mulighed har jeg fået nu, lød svaret fra Bale.

- Du er nødt til at tage chancerne, når de kommer, og jeg fik et par stykker her til aften. Alle er glade, når vi vinder. Det giver en vindermentalitet i omklædningsrummet. Mere kan vi ikke gøre.

Allerede i sidste uge indikerede Gareth Bale, at han ikke var den største fan af José Mourinhos spillestil. Allerede tilbage i februar reporterede The Athletic da også, at flere Tottenham-spillere var ved at have fået nok af Mourinhos defensive filosofi

Med sejren over Sheffield United holder Tottenham fast i det spinkle håb om at kvalificere sig til Champions League. Med fire spillerunder tilbage er Gareth Bale og kompagni dog fem point efter Chelsea, der i øjeblikket indtager fjerdepladsen i Premier League-tabellen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...