• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Har opgivet Mbappé og Haaland: Nu jagter Real Madrid denne stjerneangriber

Foto: Getty Images

Real Madrid har angiveligt indset, at man ikke får fingrene i hverken Kylian Mbappé eller Erling Haaland. Og ifølge AS vil madrilenerne nu gå efter Robert Lewandowski i stedet.

Af gram

Tidligere på ugen reporterede den spanske avis AS, at man i Real Madrid-ledelsen har opgivet håbet om at hente Kylian Mbappé eller Erling Haaland denne sommer. 

Og nu skriver AS så, at Real Madrid i stedet har rettet kikkerten mod München. Ifølge avisen er Robert Lewandowski således en spiller, som Real Madrid seriøst overvejer at gå efter denne sommer. 

Åben for nye oplevelser
Robert Lewandowskis kontrakt med Bayern München løber indtil 2023, men i den seneste måneds tid har der været rygter om, at den polske bomber kan vælge at søge væk fra de tyske mestre. Således har medier som Sky Sport Germany, Sport Bild og ESPN skrevet, at Lewandowski potentielt kan vælge at søge væk.  

I et nyligt interview slog Lewandowski samtidig fast, at han er 'åbensindet', og at han 'altid finder det spændende at lære et nyt sprog og en ny kultur'. 

Det perfekte tidspunkt
Og ifølge AS er Robert Lewandowski fascineret af idéen om at prøve sig selv i spansk fodbold. 

- Lewy mener, at det er det perfekte tidspunkt at lære en ny kultur og en ny liga at kende, skriver avisen således.

Ifølge AS har det altid været Lewandowskis drøm at spille for Real Madrid. Tilbage i maj reporterede ESPN, at den snart 33-årige angriber koster over 445 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...