Video : Tipsbladet
Serie A

'TK' taber dybt inde i overtiden mod Inter

Topholdet måtte vente helt til 95. minut på sejrsmålet mod nedrykningstruede Udinese.

Inter styrer suverænt mod en ny mesterskabstitel i Italien, og mandag aften havde mestrene også topholdets medvind i ryggen i udekampen mod Udinese.

Det lignede nemlig uafgjort til langt inde i tillægstiden, da en returbold fra den ene målstolpe sprang lige ud i fødderne på den fremstormende Davide Frattesi, som sikrede Inter en sejr på 2-1.

Selv om Inter sad tungt på kampen, havde topholdet langtfra sin bedste aften. Det var, som om træner Simone Inzaghis mænd spillede med håndbremsen halvt trukket. I den sidste ende var det dog nok.

Første halvleg sluttede ellers skidt for Inter. Ud af det rene ingenting kom Udinese i front, da Lazar Samardzic trak ind fra højre side og sendte et fladt skud mod mål.

Bolden ramte en fod på vejen og strøg gennem venner og fjender ind bag Yann Sommer i Inter-målet.

Både før og efter scoringen var Inter næsten totaldominerende, men det kneb i lange perioder med at lægge det forventede tryk på det nedrykningstruede hjemmehold.

I begyndelsen af anden halvleg lykkedes det to gange gæsterne at få bolden i mål. Det var dog kun den ene scoring, der gav udslag på måltavlen.

Først troede stopperen Carlos Augusto, at han havde udlignet. Men efter et langt videotjek blev fuldtræfferen annulleret for offside.

Otte minutter efter pausen gik den dog ikke længere for hjemmeholdet. Målmand Maduka Okoye kom helt skævt ud af sit mål og jævnede Inters Marcus Thuram med jorden.

Hakan Çalhanoglu straffede det klodsede indgreb med en stensikker scoring fra straffesparkspletten.

Den danske forsvarer Thomas 'TK' Kristensen spillede hele kampen i Udineses forsvar, som under hårdt pres stod forholdsvis sikkert.

Det lignede Udineses 17. pointdeling i sæsonen, indtil Frattesi ødelagde hjemmeholdets aften i allersidst.